O meni

Obožujem vprašanja. Mislim, da je dobra komunikacija pot do uspeha. Kar se tiče dizajna, verjamem da oblika sledi funkciji. Močno verjamem tudi v ilustracije - te lahko igrajo pomembno vlogo pri razpoznavnosti blagovne znamke. Ilustracije se nas dotaknejo in nam na privlačen način nekaj pojasnijo.

This is me

Moje ime je Agnieszka, polovico poljakinja, polovico slovenka. Rojena sem 1986 v Ljubljani, kjer tudi živim in delam kot samostojna grafična oblikovalka.

Po končanem študiju Oblikovanja tekstilij in oblačil na Univerzi v Ljubljani me je vedno bolj zanimalo grafično oblikovanje. Delala sem na zelo različnih projektih kot samostojna grafična oblikovalka. Izdelala sem tipne slike in 3D modele arheološkega najdbišča za različne muzeje, oblikovala logotipe, brošure, celostne grafične podobe za različna podjetja. Narisala sem ilustracije za spletne strani, za naslovnice revij, in za znanstvene prispevke ter naredila 2D animacije.

Stranke: Mestni muzej Ljubljana, Pokrajinski muzej Celje, Fakulteta za računalništvo in informatiko, Wlan Slovenija, Synchrotron Soleil, Orange Data mining, Irnas, Codox, Lund University.

Govorim slovensko, angleško, poljsko in hrvaško in nekaj malega francosko. V prostem času rada plezam, plešem tango, zahajam v naravo in filozofiram o življenju.